Sällsynta Diagnosers höstmöte

Lördagen den 17 oktober hade Sällsynta Diagnoser sitt höstmöte i Haninge utanför Stockholm och vi bjöds in för att prata om vår bok, ”Kromosom nummer nio – En bok om ilska, livslust, kärlek och en ovanlig diagnos”. Det var ett bokprat som leddes av Maria Montefusco och det var tre böcker som diskuterades.

Förutom vår bok deltog författare och huvudpersoner från böckerna ”Jag har en sjukdom men jag är inte sjuk  - Tio år senare” och ”Att leva med långtidssjuka barn – Det blir bra ändå”. Jag, Lotta och Marcus åkte ner och deltog och det var verkligen en givade dag!

Bokpratet var i två timmar inklusive raster och sedan fick vi möjlighet att sälja lite böcker. Vi hade med oss tio stycken och sålde allihop så det är vi mycket nöjda med! Dagen avslutades med en middag på hotellet för alla som deltagit och det var väldigt trevligt! Höstmötet handlade om föreningar, så vi träffade intressanta människor från många olika föreningar med många olika sällsynta diagnoser. Det blev givande samtal och erfarenheter stöttes och blöttes.

Vi kunde dra slutsatsen att de flesta små föreningar brottas med samma svårigheter som oss i Bota –FA men vi fick också en hel del tips och inspiration. /Lotta

Kommentera gärna:

Nyhetsarkiv

Senaste kommentarer

  • Niklas Dahl » Saknad!:  ”Du är fortfarande saknad bland kollegor och patienter...”

  • Eva Forslund » Saknad!:  ”Så sant! Jag fick bara ha honom som läkare i ngr månader innan han dog. Fick sto..”

  • Sessi » Saknad!:  ”Han var underbar mot mig 2002, han tog sig tid för mig när han igentligen skulle..”

  • Laila Sjöstrand » Saknad!:  ”Saknad! Fick reda på ett tag sedan att min fina läkare har gått bort.. Det kom e..”

  • Elisabet Nordqvist Wargclou » Saknad!:  ”Saknad! Under 10 år var du min vuxna dotters läkare. Tack vare ditt personliga..”

Senaste nyheter